Kvinde tøj online,Mode kvinder,kvinder badetøj, jakker og bluser
Forside >  Fortrolighed

Fortrolighed

Vi er pmmanmanromance.com, der er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Mens shopping og blæk pmmanmanromance.com anvendes, skal du give pmmanmanromance.com sin tilknyttet, og du accepterer personlig databehandling, der gælder for forskellige formål, som beskrevet nedenfor.

Databeskyttelse
Vi indsamler alle former for oplysninger for at opfylde din ordre og holde brugeren registreret på vores hjemmeside detaljer. Vi kan videregive dit navn, adresse og kontaktoplysninger til en tredjepart, så produktet leveres til dig (f.eks. Vores kurerfirma eller leverandør). Vi kan også dele dine oplysninger med vores franchisetager. Det tillader også brugen af ​​disse oplysninger at sælge produktet direkte eller indirekte til forhandleren. Vi er dog ikke under juridiske eller juridiske forpligtelser eller retssager til at sælge eller sælge uden din tilladelse, dit navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkort og personlige oplysninger til en tredjepart, medmindre dette sker, giver loven klienten The information.

Du accepterer at give os de personlige oplysninger, der er angivet for at opfylde de data, vi er ansvarlige for at give dig de tjenester, du leder efter. Dette omfatter status for levering af varer, telefon- / e-mail-ordrer og overførsel af oplysninger som nye tjenester eller markedsføringsplaner. Ved levering af projektet bruger vi disse oplysninger til at kontakte dig. Vi kan også sende dine data til at administrere webstedet, indsamle betalinger, bruge opfølgningsdelen af ​​dette websted, webstedet finder ikke bedrageri eller misbrug, giver dit websted eller relaterede produktoplysninger, hvis du har spørgsmål. Du kan betale sikkerheden ved at betjene virksomhedens betalings gateway gennem denne hjemmeside.

Vi opbevarer kun dataene for vores forretning, eller så længe vi har brug for den nødvendige tid.

Vi kan dele ikke-personlig statistik frem for individuel statistik eller i kollektive form med vores markedsføringspartnere, annoncører eller andre forskningsformål og tredjepartsannoncering. Med andre ord vil vi ikke give dig oplysninger om specifikke produkter, men vi kan fortælle dem, hvor mange kunder, der køber produkter og tjenester. Hvis du køber vores butik eller emailer vores produkter og vores hjemmeside eller funktion opdateringer til at abonnere på et af vores nyhedsbreve, er der fra tid til anden specielle nye ankomster. Hvis du deltager i vores konkurrence eller mere, kan vi også kontakte dig.

Færdigheder kan hjælpe dig med at beskytte dit online privatliv

Giv ikke din adgangskode til nogen online. Lad ikke dine faktureringsoplysninger ligge, samt fremme køb. Lav adgangskoden længde mindst seks tegn. Opret en adgangskode til kombinationen af ​​tal og bogstaver. Hvis du bliver forelsket i onlinesvindel og giver et kodeord, skal du straks ændre dit kodeord. Du kan få adgang til "Min konto" og ændre brugeroplysningerne for at gøre dette. Når du er færdig, skal du ikke lade scenen være åben gennem pmmanmanromance.com. Den eneste måde at komme ud af siden er at lukke vinduet.

Back
Copyright @2019 www.pmmanmanromance.com.
Kvinde tøj online,Mode kvinder,kvinder badetøj