Kvinde tøj online,Mode kvinder,kvinder badetøj, jakker og bluser
Forside >  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

For at sikre, at din ordre snart kommer til dig, forlader vores lager på samme betingelser, så vil vi hurtigst muligt levere med skibet hele kurerfirmaets gode omdømme. Så du kan være sikker på at ordren, signaturen bliver bedt om at betale.

Bemærk, at du muligvis modtager flere pakker til flere elementer, der er inkluderet i en ordre.

Din ordre vil blive leveret til dig fra mandag til fredag ​​undtagen helligdage.

Desværre kan vi ikke garantere leveringstid.
For de fleste fastlands britiske og nordirland adresser, din ordre er normalt i 2-4 hverdage med dig at sende betalingsdato. Ved høj efterspørgsel kan det tage længere tid.

Levering af fjerntliggende områder, såsom højlandet og øerne, kan tage yderligere 3-5 dage.

Internationale standarder
For vores internationale standard (område A) levering bruger vi DHL International. Vent venligst op til tre arbejdsdage for at nå dig.

Bemærk venligst, at prisen på denne hjemmeside kun indeholder britisk moms, der betales for alle ordrer. Nogle internationale leverancer afhænger af lokale skatter og toldafgifter, hvilket er dit ansvar.

Hvordan kan jeg komme tilbage, og jeg køber den online?
Inden for 28 dage enten i vores butik eller gennem et bevis på levering som bevis for køb med en refusions email (se nedenfor) til dit køb.
Varerne skal være ubrugte og i deres oprindelige tilstand, herunder emballage og mærkning. Ovenstående er underlagt dine rettigheder.

Fra din online projekt erstatning køb
Vi beklager, at vi ikke kan erstatte vilkårene for onlineproduktet under returprocessen.

Når du returnerer noget, der er i samme størrelse eller farve, det samme produkt, der har brug for eller bare er at erstatte produktet, skal du lægge en ny ordre under det produkt du har brug for. Din nye ordre vil blive sendt direkte til dig, og hvis vi behandler dit retur, vender vi tilbage til vores politik.

Hvis du sparer fordelene ved at deltage i vores gratis afkast, kan du altid bruge kreditkortet til at købe varer i butikken, hvor returnering af andre varer. direkte

Hvis det er fordi der er noget forkert eller ikke online beskrivelse?
Hvis du vil have noget, der er forkert, køb, anbefaler vi at du får det. Tilbage til butikken, hvis det er muligt, så vi kan gennemgå projektet og vurdere skylden. Hvis du vil publicere i os, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice for at diskutere den bedste måde.

Hvis produktet er defekt, vil vi give dig en refusion eller udskiftning, hvis det er muligt for varen. Du kan betale porto eller levere alle restitutioner. Hvis projektet ikke er genstand for nogen indblanding, men overdreven slitage, misbrug eller skadelig skade før, diskuterer vi med dig. Vi kan ikke yde refusion i dette tilfælde.

Back
Copyright @2019 www.pmmanmanromance.com.
Kvinde tøj online,Mode kvinder,kvinder badetøj